DETAIL
Sampeyan kene: Ngarep » Kabar » Kasus » Sterilizer horisontal sing disesuaikan dening pelanggan Filipina wis diprodhuksi |MeCan Medical

Sterilisasi horisontal sing disesuaikan dening pelanggan Filipina wis diprodhuksi |MeCan Medical

Tampilan: 0     Pengarang: Editor Situs Wektu Terbit: 2022-05-05 Asal: Situs

Inquire

tombol enggo bareng facebook
tombol enggo bareng twitter
tombol enggo bareng baris
tombol enggo bareng wechat
tombol enggo bareng linkedin
tombol enggo bareng pinterest
tombol enggo bareng whatsapp
nuduhake tombol enggo bareng iki

Sterilizer horisontal sing disesuaikan karo pelanggan Filipina wis diprodhuksi.

316 bahan stainless steel, tahan korosi banyu laut.


Aplikasi saka Autoclave Horizontal:

Autoclave horisontal, sing nggunakake cara ijol-ijolan gravitasi kanggo ngeculake hawa adhem saka kamar kanthi luwih lengkap kanggo njamin sterilisasi sing dipercaya.

Sistem kontrol kanthi otomatis nyetel inlet lan stopkontak uap miturut suhu kamar sajrone sterilisasi.

Unit iki minangka peralatan sing cocog kanggo rumah sakit, kimia, panganan, lembaga riset ilmiah lan organisasi liyane kanggo sterilisasi instrumen bedah, dressing, obat-obatan, medium budaya, panganan, kaca kain, lsp.


MeCan Medical minangka profesional produsen lan supplier sterilizer medis , duwe autoclave medis kanggo didol.Kita uga bisa nawakake mesin cuci medis, lampu UV, pembersih udara, kabinet disinfeksi, sterilisasi uv medis lan peralatan sterilisasi medis liyane.


Aja ragu-ragu hubungi kita kanggo layanan khusus!