DETAIL
Anjeun didieu: Imah » Warta » Kasus » The sterilizer horizontal ngaropéa ku customer Filipina geus dihasilkeun |Médis Médis

The sterilizer horizontal ngaropéa ku customer Filipina geus dihasilkeun |Médis Médis

Pandangan: 0     Panulis: Editor Loka Waktu Terbit: 2022-05-05 Asal: Situs

Nanyakeun

tombol babagi facebook
tombol babagi twitter
tombol babagi garis
tombol babagi wechat
tombol babagi linkedin
tombol babagi pinterest
tombol babagi whatsapp
bagikeun tombol babagi ieu

The sterilizer horizontal ngaropéa ku customer Filipina geus dihasilkeun.

316 bahan stainless steel, tahan ka korosi seawater.


Aplikasi Autoclave Horizontal:

The autoclave horizontal, nu diadopsi cara bursa gravitasi ngaleupaskeun hawa tiis tina chamber leuwih lengkep pikeun mastikeun sterilization dipercaya.

Sistem kontrol otomatis nyaluyukeun inlet uap jeung outlet nurutkeun suhu chamber salila sterilizing.

Unit ieu mangrupikeun alat anu idéal pikeun rumah sakit, kimia, kadaharan, lembaga panalungtikan ilmiah sareng organisasi sanés pikeun ngasterilisasi instrumen bedah, ganti baju, obat-obatan, medium budaya, kadaharan, lawon glassed jsb.


MeCan Médis nyaéta profésional pabrik sterilizer médis sarta suppliers, boga autoclave médis pikeun dijual.Urang ogé tiasa nawiskeun mesin cuci médis, lampu UV, nyucikeun hawa, kabinét disinfeksi, sterilisasi uv médis sareng alat sterilisasi médis sanés.


Ulah ragu ngahubungan kami pikeun layanan custom!